Tjenester

Sportsfotograf Oslo/Akershus & Østfold

Idrettsbilder.no leverer alt av fototjenester relatert til idrett- og sportsarrangementer i Stor-Oslo regionen, inkludert deler av Akershus & Østfold. Vi kan også levere utøverportrettbilder.

Vi kan stille med en eller flere fotografer, og har også fotografer i andre deler av landet tilknyttet oss, så sjekk gjerne om vi kan levere i ditt område.

 

Vi tilbyr primært fire forskjellige type hovedtjenester:

 

1) Idrettsbilder.no leies inn av arrangør, og vi leverer da bilder av arrangementet og deltakere på vegne av arrangøren. Arrangør betaler da en fast sum som inkluderer fotografering, redigering og lisensiering. Deltakerne får på denne måten flotte bilder av seg selv “kostnadsfritt” (dvs innbakt i deltakeravgiften), og arrangør får bilder de kan bruke i fremtidig markedsføring. Her kan idrettsbilder.no stille med flere fotografer dersom det er nødvendig.

2) Idrettsbilder.no leies inn av en klubb, deltakere eller andre som ønsker bilder av seg selv, klubben sin, sporten sin, familiemedlemmer, venner eller lignende som deltar i et idrettsarrangement.

3) Idrettsbilder.no leies inn av et mediehus, avis, nettside eller lignende for å levere bilder fra f.eks en fotballkamp eller lignende arrangement.

4) Idrettsbilder.no tar også portrettbilder av idrettsutøvere, enten i studio eller på location i sitt rette element. Ta isåfall kontakt på mail for mer info eller bestilling.

 

Pris vil variere avhengig av tidsbruk, omfang, geografisk plassering og type oppdrag.

 

Ta kontakt på foto@idrettsbilder.no for mer info.

Se også våre sosiale medier hvor vi legger ut oppdateringer og bilder:

Instagram: www.instagram.com/idrettsbilder.no
Facebook: www.facebook.com/idrettsbilder.no

Idrettsbilder.no banner - Sportsfotograf Oslo & Viken
Sportsfotograf Oslo, Akershus & Østfold