Om idrettsbilder.no

Velkommen til Idrettsbilder.no

Trenger du sportsfotograf i Stor-Oslo?

Idrettsbilder.no er din leverandør av kvalitetsbilder innen idrett og sport.

Vi leverer alt av fototjenester relatert til idretts- og sportsarrangementer samt utøverportrettfoto i hele Stor-Oslo regionen (dvs Oslo og deler av Akershus & Østfold). Idrettsbilder.no har også fotografer i andre deler av landet tilknyttet oss, så sjekk gjerne om vi kan levere i ditt område.

Trenger du flere fotografer til å dekke ditt idrettsarrangement? Ikke noe problem, vi kan stille med flere rutinerte sportsfotografer ved behov.

På denne siden legger vi ut artikler og utvalgte bilder fra forskjellige idrettsarrangementer vi dekker. Det er dog viktig å merke seg at vi også leverer fototjenester til de fleste andre typer idretter og sportsarrangement, ikke bare de det allerede ligger ute bilder fra. Vi legger også ut flere bilder og oppdateringer på våre sosiale medier, så følg oss gjerne her:

Instagram: www.instagram.com/idrettsbilder.no
Facebook: www.facebook.com/idrettsbilder.no

PS: Finner du et bilde av deg selv du liker på siden, står du fritt til å bruke og publisere dette til PRIVAT BRUK sålenge du IKKE REDIGERER BILDET og husker å KREDITERE (Foto: idrettsbilder.no), samt TAGGER oss på sosiale medier (se over). ALL KOMMERSIELL BRUK MÅ AVKLARES MED OSS FØRST, send isåfall en epost eller ta kontakt på PM på en av våre sosiale medier. Merk at brudd på disse retningslinjene kan medføre erstatningsansvar.

Det er også mulig å bestille høyoppløste bilder uten logo. Vi selger både enkeltbilder og bildepakker. Ta kontakt for privat kjøp eller kommersiell lisensiering av bilder.

Hovedfotograf og ansvarlig for siden er den erfarne sportsfotografen Willy Larsen med lang og allsidig erfaring innen sportsfoto.

Ta kontakt med oss på foto@idrettsbilder.no

Banner Idrettsbilder.no - Sportsfotograf Oslo & Viken
Idrettsbilder.no – Sportsfotograf Oslo, Akershus & Østfold

Sportsfotograf Oslo, Akershus & Østfold